Търговски център Начало | Партньори | Контакт | Благотворителност | За нас
1


new Diakakis

new Salko

newGlobus

newУченически чанти

newПлажни чанти

new Играчки антистрес

newWinx


1

Хартиени продукти

1

Мебели

1

Консумативи за принтери, печатни устройства

1

Санитария

1

PVC фолиа

line

Реклама

line

Пълноцветен печат

 

 

 
 
   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За вашата външна реклама предлагаме PVC фолиа на Oracal - Германия. още

Автомобилно .... безкомпромисна характеристика. Този продукт с висока характеристика е вече каст фолио с дебелина 0.055 мм, забележителна плътност и отлична еластичност, което наистина е единствено по рода си на днешните пазари.Залепва трайно, показва добра стабилност на размерите и с трайността си от 7-8 г. е препоръчително за висококачествени надписи на превозни средства или за забележителни украси на открито. Основната серия има 118 цвята.

Универсално ... универсално приложение. Това гланцово плотерно фолио е за краткосрочно и средносрочно приложение на открито и закрито. Гъвкавостта му го прави идеално за безброй художествени апликации. Има отлична плътност и трайно акрилно лепило, което дава трайноста на открито 3-4 г. 60 цвята предоставят почти неограничени възможности за дизайн.

Вижте таблица с цветовете на предлаганите от нас фолия тук

Транслуцентно .... светещи реклами. Това транслуцентно фолио е специално за тези случаи, в които само най-доброто върши работа. Сатенената повърхност спира нежеланите отражения. Има го в 60 цвята с трайност поне 7 години. Това плотерно фолио е идеално за сложни проекти на светещи табели от стъкло, акрилно стъкло или винилно платно.

Трансперантно ... виж дъгата. Това стабилизирано на ултравиолетови лъчи трансперантно гланцово специално фолио има трайност поне 5 год. и се използва за изработка на висококачествени светещи табели и осветени стъклени повърхности. Има 30 цвята с брилятна прозрачност; фолиата от тази серия могат да се наслагват за получаването на фини нюанси, откривайки практически неограничени възможности за творчество.

Светлоотразителено за надписи ... отлични отразителни качества. Бял, жълт, зелен, червен, син и оранжев цвят. Устойчево на външни условия самозалепващо светлоотразително фолио с добра устойчивост на химикали и корозия. Гарантират добра видимост на надписите дори и при лоши условия. Гладка повърхност не се поддава на драскане и удар.

Ситопечат ... универсални цветни фолиа. Универсалността е клеймото на тази серия от цветни фолиа, предназначени за кратко и средносрочни декори и обозначения. Предлагат се в мат и гланц 45 стандартни цвята. 620 е с отстраняемо акрилно лепило, а 640 - с трайно. Тези цветни фолиа имат устойчивост на външни условия от 3 г. и са особено подходящи за ситопечат и за всякакви цветни декорации.

Фолк .. Бял, черен, тъмно син, светло син, червен, жълт, зелен цвът. На ролка с ширина 0.75 м с хартиена основа. Реже се на щанца или на плотер нопмално и се вдига от основата с транспортно лента или със самозалепваща хартия. Глади се през транспортната лента в продължение на 15-20 сек. при 160-170 оС на среден натиск. Температура на изпиране до 60 оС.

Флекс 2000 ... Бял, черен, тъмно син, светло син, червен, жълт зален цвят.На ролка с ширина 0,5 м с хартиена основа.Реже се на щанца или на плотер нопмално и се вдига от основата с транспортно лента.Глади се през транспортната лента в продължение на 15-20 сек. при 160-170 оС на среден натиск. Температура на изпиране до 80 оС.

Видео Флекс ... Поддържа се в 15 цвята и 5 флуоресцентни. На ролка с ширина 0,5 м с прозрачна полиестерна основа. Реже се на плотер огледално и не е необходима транспортна лента. Глади се през прозрачната полиестерна основа в продължение на 10-15 сек. при 150 оС на среден натиск. Температура на изпиране до 80 оС. Подходящ за по-дребни фигури.

 
 

 
 

 

     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Начало | За нас | Реклама | Промоции | Контакт
Copyright(c) 2010. Flamengo design. All right reserved